Verwerking en Bezorging

Door de oplopende drukte van Postnl kan het leveren langer duren dan verwacht. Houd dus goed rekening met een langere levertijd door de drukte bij postnl

Verzenden en verwerking binnen Nederland.
De verwerkingstijd van een bestelling is 1-3 werkdagen. Ik probeer om binnen één werkdag te verzenden maar dit lukt helaas niet altijd dus daarom een verzendtijd van 1-3 werkdagen. Je ontvangt wanneer je bestelling verzonden is een mail dat de bestelling is verwerkt. Het is dan afhankelijk van Postnl hoe snel de bestelling wordt geleverd. Heeft een bestelling spoed? Neem contact met mij op over de mogelijkheden. Afhalen in Sneek is ook mogelijk. Ik neem na ontvangst van de bestelling dan zo snel mogelijk contact met je op om een afhaalmoment af te spreken!

Bestelling ontvangen voor een bepaalde datum.
Wil je je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, informeer van te voren per email bij mij of dit mogelijk is. Ik zal mijn uiterste best doen om het zo spoedig mogelijk te versturen, echter kan ik  geen garantie bieden dat je het op tijd zult ontvangen. Dit mede omdat ik geen invloed heb op de levering tijd van PostNL.

Verzendkosten binnen Nederland.
Verzenden kost altijd €4,10. Dit is zodat alle bestellingen met track&trace verzend kunnen worden. Bestellingen zijn zo beter volgbaar en raken minder snel kwijt. De aan de verzendoptie afhalen in Sneek zitten geen kosten verbonden.

Verzenden buiten Nederland. 
Wil je iets bestellen buiten Nederland neem dan contact met mij via de mail: inpakspullen@gmail.com, geef hier in aan wat je wil bestellen en dan bekijk ik samen met jou wat er mogelijk is en wat het tarief is.